نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژیگو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ران گوسفند یا گوساله | ۱ عدد |
سیر | ۱۰ حبه |
سیب زمینی | ۳ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
ترخون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
با آموزش طرز تهیه ژیگو از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا استخوان ران را خارج می کنیم سپس اگر چربی اطراف گوشت بود با یک چاقوی تیز به آرامی چربی ها را از گوشت ران جدا می کنیم.
درباره این سایت