چلو گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا یکی از غذاهای اصیل و قدمت دار کشورمان است که با گوشت گردن ، ماهیچه و … تهیه می شود و بیشتر در مراسم های مهم و رسمی سرو می شود. در این آموزش بهترین روش پخت چلوگوشت را برای شما آماده کرده ایم. چلو گوشت با روش های مختلفی طبخ می شود که بهترین انواع آن عبارتند از چلوگوشت پسران کریم و چلوگوشت مجلسی . با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه نمایید. در این مطلب از آموزش آشپزی با دستور طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم چلوگوشت


گوشت گردن گوسفندی     ۱ عدد
پیاز     ۲ عدد
سیر     ۲ عدد
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین     ۱ عدد
برگ بو     ۴ عدد
زعفران     ۶ قاشق غذاخوری
زردچوبه     به میزان لازم
فلفل     به میزان لازم
نمک     به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه کاملا به خورد پیاز برود.

 

در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری زعفران را روی گوشت گردن می ریزیم و با قلمو خوب زعفران را به تمام نقاط گوشت می رسانیم. بعد از زعفران کمی فلفل سیاه هم روی گوشت می پاشیم و گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم.

 

گوشت را خوب تفت می دهیم تا به همراه پیاز کاملا سرخ شود. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. پس از اینکار ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.

 

و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد. حالا سیر را به همراه چوب دارچین و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. حدودا ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا غذا به خوبی جا بیفند.

 

تقریبا در میانه پخت غذا مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که نمک را مستقیما روی گوشت نریزید و درون آب موجود درون قابلمه بریزید تا باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت نشود. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت ۲ قاشق غذاخوری زعفران به قابلمه اضافه می کنیم.

 

زمانی که فقط به اندازه ۱ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند و گوشت کاملا پخته شد سیر ، برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارجی می کنیم و آب موجود در قابلمه را صاف می کنیم و در کنار گوشت به همراه چلو زعفرانی سرو می کنیم.

 

چلو گوشت مجلسی خوشمزه از غذاهای سنتی ما ایرانیان محسوب می گردد که معمولا با لذیذترین قسمت های گوشت گوسفندی طبخ می گردد. دستور تهیه ای که برای شما قرار دادیم با گوشت گردن بود که بسیار لذیذ و خوشمزه است اما چنانچه تمایل دارید می توانید ماهیچه را جایگزین آن کنید که به همان نسبت لذیذ و خوش خوراک است.


طرز تهیه چلو گوشت


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : گوشت ,کنیم ,قابلمه ,تهیه ,قاشق ,دهیم ,قابلمه اضافه ,گوجه فرنگی ,گوشت گردن ,درون قابلمه ,قاشق غذاخوری ,قاشق غذاخوری زعفران
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بدون عنوان افسانه کرمی (مشاور ، جامعه شناس ، محقق و پژوهشگر) ایران/ تهران سفر تکوین خریدوفروش انواع فلزیاب خارجی 09909061300 آموزش کسب و کار اینترنتی هر چی که بخوای تربیت کودک و فرزند server000 هواشناسی آذربایجان یادداشت های یک خانم مهندس